×

U13 - Aktuality

DVĚ VÍTĚZSTVÍ S PŘEROVEM
DVĚ VÍTĚZSTVÍ S PŘEROVEM

vloženo 12.05.2022

U15

✅ MFKV - Viktorie Přerov 16:0
Branky: Kapler ⚽⚽⚽⚽, Zástřešek ⚽⚽, Tomeček D. ⚽⚽, Tamajka ⚽, Widura ⚽, Antonín ⚽, Hloch ⚽, Tkačík ⚽, Sojčák ⚽, Koulizakos ⚽, Filipčík ⚽
Sestava: Vodička - Tamajka, Widura, Keňo, Hloch, Antonín, Matušinský, Zástřešek, Tkačík, Filipčík, Tomeček L. / Sojčák, Zapletal, Trnka, Koulizakos, Kapler, Tomeček D., Posmyk.
Trenéři: Mooc, Semelka
Hodnocení trenéra Mooce: Za dnešní výkon proti Přerovu opět chválím. Taktika rychlými přihrávkami za obranu soupeře nám vyhovovala, naši borci si s chutí zahráli a nastříleli Přerovu šestnáct branek. Ukázali jsme opět dominanci, velké sebevědomí, krásné branky, kterých mohlo být více, ale většinou skončily na brankové konstrukci. Opět jsme mohli prostřídat o poločase a i střídající kluci hráli ve velkém tempu. Jsem rád, že máme všechny kluky zdravé a nikdo se nezranil před důležitým utkání v Šumperku. Děkuji za výkon.
U13
✅ MFKV - Viktorie Přerov U14 3:1

Branky: Starovič ⚽️, Antonín ⚽️, Timco ⚽️
Sestava: Suchý - Bujok, Antonín, Čmarada, Timco, Šimský, Válek, Mechl, Starovič,, Malý, Pospíšil / Vítek, Bittner, Wojewoda.
Trenéři: Tóth, Lech,
Hodnocení trenérů: V dalším utkání jsme nastoupili místo naší U14 proti Přerovu v soutěži o rok starším. Utkání se nám velmi povedlo, nebyl znát věkový rozdíl, vyrovnali jsme se soupeři fyzicky, fotbalově ho přehráli a zaslouženě zvítězili. Jsme velmi rádi za tuto možnost hrát tyto utkání, které nám pomohou se připravit na příští sezónu. Velká pochvala pro všechny hráče.

Facebook

Reklama

ad

Tabulka

Tým Z B
1. Frýdek-Místek 1 43
2. Baník Ostrava 1 42
3. MFK VÍTKOVICE U13 1 38
4. Opava 1 37
5. Karviná 1 29
6. Poruba 1 28
7. Hranice 1 26
8. Přerov 1 24