×

U13 - Aktuality

JONÁŠ PINDOR SI PŘEVZAL CENU PRO VÍTĚZE SUPERTREFY
JONÁŠ PINDOR SI PŘEVZAL CENU PRO VÍTĚZE SUPERTREFY

vloženo 23.12.2020

Byl to napínavý souboj až do poslední chvíle, když se o první místo přetahovali dva leváci. Nakonec se vítězem Supertrefy stal její nejmladší účastník, jenž v úterý dopoledne obdržel z rukou Jana Laslopa dresovou soupravu značky PUMA. 

Vítkovická Supertrefa slavila až nečekaný úspěch, na třiatřicet hráčů AKADEMIE Vítkovice se zapojilo do soutěže a zaslalo video své povedené trefy. Před pár dny jsme vyhlásili konečné pořadí a jednotliví mladí fotbalisté a fotbalistky dostali své ceny dle umístění. Všichni soutěžící na památku obdrželi minidres se svým jménem. 

V úterý dopoledne pak na TC Vítek slavnostně převzal z rukou Jana Laslopa, šéftrenéra mládeže AKADEMIE MFK Vítkovice, cenu pro vítěze teprve šestiletý Jonáš Pindor. "Na zahradě máme malé tréninkové hřiště, měsíc jsem tu Supertrefu trénoval. Doma mě to baví, ale těším se až zase budu trénovat s ostatními," řekl s úsměvem na tváři nejmladší účastník soutěže Jonáš Pindor. Jak ale jeho otec Jan prozradil, poslední dny soutěže byla pořádná fuška a maminka Jonáše sháněla "liky", kde se jen dalo.

Nakonec se to povedlo a zbrusu nová dresová souprava značky PUMA udělala Jonášovi velkou radost. "Jsem levák a baví mě hrát směrem dopředu, rád střílím góly. Jednou bych chtěl hrát za A-tým Vítkovic," svěřil se svým snem teprve šestiletý Vítkovičák, jenž má za idola Ronalda.

K jinému klubu se Jonáš ani přihlásit nemohl, když měl po svém boku svého dědu Jaroslava Pindora, bývalého vítkovického trenéra, asistenta, vedoucího mužstva i šéfa mládeže. "Jonáš se teď do trénování tak trošku zažral a sám nutí otce chodit každý den trénovat na jejich velkou zahradu. Je vidět, že se za poslední půlkrok výrazně zlepšil v koordinaci pohybu, práci s míčem i dalších aspektech. Mám z toho radost. Hlavně ať ho fotbal baví a těší se na tréninky, to je nejdůležitější," pyšnil se dnes již dvaasedmdesátiletý bývalý fotbalista, jenž si aktivně zahrál druhou nejvyšší soutěž v dresu TJ VŽKG Vítkovice. "Věřím, že Jonáš bude pokračovat ve vítkovické tradici, kam to nakonec dotáhne již záleží na něm," přeje Jaroslav Pindor svému vnukovi.

Vítěznou Supertrefu můžete vidět na FACEBOOKU nebo INSTAGRAMU.

JONÁŠOVI JEŠTĚ JEDNOU GRATULUJEME A VŠEM TŘIATŘICETI ÚČASTNÍKŮM SOUTĚŽE DĚKUJEME ZA JEJICH ÚČAST I KRÁSNÉ SUPERTREFY 

Fotogalerie

Facebook

Reklama

ad

Tabulka

Tým Z B
1. Frýdek-Místek 1 43
2. Baník Ostrava 1 42
3. MFK VÍTKOVICE U13 1 38
4. Opava 1 37
5. Karviná 1 29
6. Poruba 1 28
7. Hranice 1 26
8. Přerov 1 24