×

U12 - Aktuality

KATEGORIE U12 a U13 ÚSPĚŠNÁ SE ZAGLEBII SOSNOWIEC
KATEGORIE U12 a U13 ÚSPĚŠNÁ SE ZAGLEBII SOSNOWIEC

vloženo 17.12.2020

Mezinárodní přátelské dvojutkání odehráli naši mladší žáci proti kvalitní Akademii Zaglebie Sosnowiec. V systému 8+1 (U12) a 10+1 (U13) byla k vidění hra nahoru dolů, která nakonec skončila úspěšněji pro naší Akademii. V příštím roce je na programu čeká odveta, kdy zavítá naše družina tentokrát na půdu našich polských kolegů .

U13 
MFK VÍTKOVICE - Zagłębie Sosnowiec 2:1
Branky: ⚽ Kondáš  (Brož), ⚽ Kubiš (Ctibůrek) 
 Sestava: Škodoň, Danečko - Janků, Řehák, Hruška P., Kondáš, Kubiš, Ctibůrek, Brož, Jurča, Hruška F., Jurásek, Švrček, Dvořák, Turek, Čala, Heinz R., Heinz P., Kawulok.
Trenéři : Tóth, Jurča
Hodnocení trenéra Tótha: Soupeř z Akademie Sosnowiec se ukázal jako velice kvalitní mančaft, po domluvě jsme hráli 3x30 minut a musím uznat, že to byla krásná, ale velice náročná tečka za podzimní částí. Chtěl bych poděkovat celému mančaftu za přístup a předvedený výkon.
U12
MFK VÍTKOVICE - Zagłębie Sosnowiec 3:2
⚽️ Góly: Timco ⚽️, Starovič ⚽️, Čížek ⚽️
 Sestava: Suchý, Jureček - Válek, Lyčka, Schikora, Timco, Ručka, Starovič, Čmarada, Malý, Bujok, Kočí, Matuška, Čížek, Šimský.
 Trenéři: Holiš, Lech
 Hodnocení trenéra Holiše: Vynikající zápas, který měl vysoké tempo. Soupeř zaslouží velkou pochvalu, protože hrál ve velkém nasazení a ukázal kvalitu. Kluci jsou na tréninku správně hladový po tom se neustále zlepšovat a jsem přesvědčený, že můžeme být stále o dost lepší. Musíme pokračovat a být soustředění na svůj cíl.

Facebook

Reklama

ad

Tabulka

Tým Z B
1. Opava 1 3
2. Baník Ostrava 1 3
3. MFK VÍTKOVICE U12 1 3
4. Frýdek-Místek 1 1
5. Přerov 1 1
6. Hranice 1 0
7. Karviná 1 0
8. Poruba 1 0