×

Aktuality

MOOC: CÍL JE STÁT SE OPĚT MISTREM A NAVÁZAT NA ÚSPĚCH Z MINULÉHO ROKU
MOOC: CÍL JE STÁT SE OPĚT MISTREM A NAVÁZAT NA ÚSPĚCH Z MINULÉHO ROKU

vloženo 27.02.2023

 U17, PŘEDSTAVUJEME ‼️

ℹ Rok narození - 2006, 2007
Trenéři: Mooc, Kapler
Aktuální umístění: 1. místo ?
⚽️ Nejlepší střelec: Martin Hloch (17 branek)
Nejvytíženější hráči: Kubla, Lech, Kalafut (15 utkání)
MOOC: CÍL JE STÁT SE OPĚT MISTREM A NAVÁZAT NA ÚSPĚCH Z MINULÉHO ROKU
? Jak hodnotíte průběh sezony?
Průběh sezóny hodnotíme na výbornou. Na začátku sezóny jsme si řekli, že chceme navázat na obrovský úspěch z minulého roku. Hrát krásný fotbal a skončit na 1. místě tabulky. To se vše podařilo a soupeře jsme ve všech směrech přehrávali a byli v každém zápase lepší. Náš styl hry se musí líbit- hrajeme dost ofenzívně a dáváme spoustu gólu. Vždy praktikujeme útočný fotbal, rychlé kombinace s presinkem. Jsme nebezpeční ve všech směrech.
? Které hráče byste vyzdvihli ve vaši kategorii?
Nechceme jmenovat a nebudeme jmenovat hráče, které by jsme vyzdvihli. Jsme velký tým, výborná parta a chemie v našem týmu je obrovská. Každý hráč je u nás nepostradatelný. Ceníme si kluků, kteří nastupovali za muže a musíme podotknout, že si vedli znamenitě. Jsem moc rád, že jsme ukázali všem, že mladí hráči mají na to hrát v dospělém fotbalu.
? Nacházíte se na prvním místě tabulky, vaše pocity po skvělé podzimní části.
Naše pocity jsou výborné. Minulý rok jsme byli v žácích mistři a tento rok to chceme zopakovat i v dorostu. Pokud zůstaneme pohromadě, tak naše dominantní jízda bude pokračovat dále. Jako hlavní trenér dorostu jsem zodpovědný za chod a charakter týmu, výsledky, zdraví hráčů a musím jen chválit. Jsem na náš tým moc hrdý. Vše nám funguje na jedničku.
? Jaký byl nejsilnější moment v podzimní části ?
Nejsilnější moment bylo asi vítězství s SFC Opava. Střetli se dvě nejsilnější mužstva. Prohrávali jsme 1:0 na půdě Opavy a zvítězili jsme nakonec 4:1. Musel jsem reagovat rozestavením v průběhu hry a naši borci předvedli výborný výkon. Umíme tyto klíčové zápasy zvládat. Naše borce učíme, aby byli nastavení do každého zápasu stejně a pokud vyhráváme větším rozdílem branek, tak pořád u nás platí stav 0:0 i když vedeme 5:0.
? Jaký cíl máte na jarní část sezóny?
Cíl je stát se opět mistrem. Hrát krásný ofenzivní fotbal a dávat co nejvíc gólu. Ze zahraničí, kde jsem hrával, jsem nabral dost zkušeností. Tyto zkušenosti předávám do našeho týmu s veškerou energii. Budeme nadále fandit U19, kde se musí za každou cenu postoupit. Na závěr chci poděkovat našim borcům a popřát jim do nového roku co nejvíc zdraví a fotbalových úspěchů.
Dále poděkování mému asistentovi Martinovi Kaplerovi, který je asistent na správném místě a nakonec vedení klubu v čele s Martinem Hlochem.

Facebook

Reklama

ad

Tabulka

Tým Z B
1. HLUBINA 24 52
2. Opava B 24 47
3. Vratimov 25 45
4. Havířov 24 40
5. Bohumín 24 40
6. Polanka nad Odrou 24 39
7. Šumperk 25 38
8. MFK VÍTKOVICE "A" 25 36
9. Bílovec 24 34
10. Valašské Meziříčí 25 33
11. Frenštát p.R. 25 31
12. Krnov 24 30
13. Řepiště 24 24
14. Břidličná 24 21
15. Jeseník 25 20
16. Bruntál 24 9