×

U17 - Aktuality

MOOC: CÍL JE STÁT SE OPĚT MISTREM A NAVÁZAT NA ÚSPĚCH Z MINULÉHO ROKU
MOOC: CÍL JE STÁT SE OPĚT MISTREM A NAVÁZAT NA ÚSPĚCH Z MINULÉHO ROKU

vloženo 27.02.2023

 U17, PŘEDSTAVUJEME ‼️

ℹ Rok narození - 2006, 2007
Trenéři: Mooc, Kapler
Aktuální umístění: 1. místo ?
⚽️ Nejlepší střelec: Martin Hloch (17 branek)
Nejvytíženější hráči: Kubla, Lech, Kalafut (15 utkání)
MOOC: CÍL JE STÁT SE OPĚT MISTREM A NAVÁZAT NA ÚSPĚCH Z MINULÉHO ROKU
? Jak hodnotíte průběh sezony?
Průběh sezóny hodnotíme na výbornou. Na začátku sezóny jsme si řekli, že chceme navázat na obrovský úspěch z minulého roku. Hrát krásný fotbal a skončit na 1. místě tabulky. To se vše podařilo a soupeře jsme ve všech směrech přehrávali a byli v každém zápase lepší. Náš styl hry se musí líbit- hrajeme dost ofenzívně a dáváme spoustu gólu. Vždy praktikujeme útočný fotbal, rychlé kombinace s presinkem. Jsme nebezpeční ve všech směrech.
? Které hráče byste vyzdvihli ve vaši kategorii?
Nechceme jmenovat a nebudeme jmenovat hráče, které by jsme vyzdvihli. Jsme velký tým, výborná parta a chemie v našem týmu je obrovská. Každý hráč je u nás nepostradatelný. Ceníme si kluků, kteří nastupovali za muže a musíme podotknout, že si vedli znamenitě. Jsem moc rád, že jsme ukázali všem, že mladí hráči mají na to hrát v dospělém fotbalu.
? Nacházíte se na prvním místě tabulky, vaše pocity po skvělé podzimní části.
Naše pocity jsou výborné. Minulý rok jsme byli v žácích mistři a tento rok to chceme zopakovat i v dorostu. Pokud zůstaneme pohromadě, tak naše dominantní jízda bude pokračovat dále. Jako hlavní trenér dorostu jsem zodpovědný za chod a charakter týmu, výsledky, zdraví hráčů a musím jen chválit. Jsem na náš tým moc hrdý. Vše nám funguje na jedničku.
? Jaký byl nejsilnější moment v podzimní části ?
Nejsilnější moment bylo asi vítězství s SFC Opava. Střetli se dvě nejsilnější mužstva. Prohrávali jsme 1:0 na půdě Opavy a zvítězili jsme nakonec 4:1. Musel jsem reagovat rozestavením v průběhu hry a naši borci předvedli výborný výkon. Umíme tyto klíčové zápasy zvládat. Naše borce učíme, aby byli nastavení do každého zápasu stejně a pokud vyhráváme větším rozdílem branek, tak pořád u nás platí stav 0:0 i když vedeme 5:0.
? Jaký cíl máte na jarní část sezóny?
Cíl je stát se opět mistrem. Hrát krásný ofenzivní fotbal a dávat co nejvíc gólu. Ze zahraničí, kde jsem hrával, jsem nabral dost zkušeností. Tyto zkušenosti předávám do našeho týmu s veškerou energii. Budeme nadále fandit U19, kde se musí za každou cenu postoupit. Na závěr chci poděkovat našim borcům a popřát jim do nového roku co nejvíc zdraví a fotbalových úspěchů.
Dále poděkování mému asistentovi Martinovi Kaplerovi, který je asistent na správném místě a nakonec vedení klubu v čele s Martinem Hlochem.

Facebook

Reklama

ad

Tabulka

Tým Z B
1. Opava B 22 63
2. HFK Olomouc 22 55
3. Uničov 22 48
4. Hranice 22 46
5. MFK VÍTKOVICE U17 21 43
6. Vsetín 22 42
7. Staré Město 21 36
8. Třinec B 21 32
9. Prostějov B 22 31
10. Bílovec 21 24
11. Přerov 21 24
12. Valašské Meziříčí 22 23
13. Kroměříž B 22 17
14. MFK Havířov 21 9
15. Nový jičín 20 5
16. Rýmařov 22 4