×

U14 - Aktuality

PŘEDSTAVUJEME KATEGORII U14
PŘEDSTAVUJEME KATEGORII U14

vloženo 26.10.2020

Klub si pro vás v těchto nepříjemných časech připravil sérii rozhovorů s mládežnickými trenéry, kteří v AKADEMII rozvijí potenciál dětí na každodenní bázi. 

Rok narození - 2007 

Trenéři: Mooc, Semelka 


Mooc: Na prvním místě je u nás charakter týmu.

Jak hodnotíš dosavadní průběh sezóny? 

Dosavadní průběh sezóny hodnotím jenom kladně. Myslím, že jsme nastavili vysokou laťku. Kluci pracují v trénincích na 100% a úspěchy přicházejí. Ceníme si s trenérem Semelkou obrovský charakter mužstva a hlavně to, že to ty naše borce baví. 

Vaše kategorie má již mnoho skalpů ligových týmů, mezi nejslavnější patří výhra nad Spartou Praha, vzpomínáš na to rád? 

Ano a pořád jim to připomínáme. Vítězství nad ligovou Spartou Praha, Sigmou Olomouc a dalšími ligovým týmy a k tomu dovézt bronzové medaile z největšího turnaje Hradce Králové, to opravdu nikdo nečekal. Považujeme to za největší úspěch Akademie a také nás potěšily ohlasy trenérů Pražských S, že jsme hráli hezký fotbal a některé naše hráče vyzdvihly. 

Někteří hráči ve Vaši kategorii se objevují i v Moravskoslezských výběrech, co na to říkáš? 

Ve výběrech máme několik hráčů a myslím, že i další by si tam zasloužili být. Já jim to osobně všem moc přeji a mám z toho velkou radost. 

Myslíš si, že se v tvé kategorii může vyklubat nová Vítkovická hvězda v podobě nového Vaclíka, Vlka, Kadlece a dalších borců co oblékali Vítkovický dres? 

V našem týmu máme opravdu šikovné kluky, např.: Max Kapler, Michal Pařík, Martin Hloch, Matouš Zástřešek a to bych musel vyjmenovat asi naší celou jedenáctku. Já osobně vše beru podle mých zkušeností. V žácích jsem nebyl žádný bombarďák a podařilo se mi mou pracovitostí hrát 1.ligu i asijský pohár mistrů, takže pokud budou kluci na sobě makat a vydrží jim zdraví, tak tu šanci se dostat na ligové trávníky určitě mají. Pokud bych měl jmenovat jednoho hráče. tak ty největší předpoklady má Max Kapler. 

K čemu vedeš kluky z tvé kategorie?

U nás je na prvním místě charakter týmu. Zaměřujeme se v tréninkových jednotkách na rychlost, kombinaci, střelbu a posuny v herních prostorech. Preferujeme hru na dva až tři útočníky s napadáním hned po rozehrávce a naše skóre v tabulce je tím příkladem. Máme obrovskou partu v našem ročníku a s trenérem vždy vyhodnocujeme v daném týdnu co je pro ty naše kluky nejlepší. 

Jaké jsou Vaše cíle do konce sezóny?

Jde vidět, že tato soutěž je pro naše borce malá. Teď je prioritou, aby se podařilo U15 vyhrát soutěž a my bychom šli vyhrát baráž o postup do ligy. S mým týmem jsem přesvědčený, že se nám to podaří. Prioritou je pro nás posílit U15, aby kluci příští rok hráli pod naším vedením ligu což je nejlepší směr pro Akademii. Přejeme jim hodně zdraví, tito zabijáci, jak jim říkáme, si to určitě zaslouží. Ještě bychom chtěli poděkovat za ohromnou podporu našim fanouškům (rodičům).

Fotogalerie

Facebook

Reklama

ad

Tabulka

Tým Z B
1. Baník Ostrava 21 57
2. Zbrojovka Brno 20 55
3. Slovácko 20 38
4. Jihlava 20 36
5. Sigma Olomouc 21 32
6. MFK Karviná 20 27
7. Opava 20 25
8. MFK VÍTKOVICE U14 21 21
9. Zlín 20 20
10. Hodonín 20 19
11. Líšeň 20 16
12. Frýdek-Místek 21 9