×

U13 - Aktuality

PŘESTŘELKA S HERTHOU BERLÍN I PROHLÍDKA OLYMPIJSKÉHO STADIONU
PŘESTŘELKA S HERTHOU BERLÍN I PROHLÍDKA OLYMPIJSKÉHO STADIONU

vloženo 23.09.2021

Také kategorie U13 odcestovala na výjezd do Berlína. V prvním utkání se střetla s věhlasným soupeřem z bundesligy, Herthou Berlín. Ve výborném utkání jsme nakonec padli o gól, poté nechyběla prohlídka německého olympijského svatostánku. 

U13
❌ Hertha Berlín - MFK VÍTKOVICE 6:5
Góly: Kantor ⚽⚽⚽, Šimský⚽, Matuška ⚽
Sestava: Jureček, - Malý, Pospíšil, Starovič, Válek, Ručka, Kočí, Vítek, Schikora, Lyčka, Šimský, Čmarada, Matuška, Timco, Kantor
Trenéři: Tóth, Lech,
Hodnocení trenérů: V prvním poločase nám chvíli trvalo, než jsme se dostali do tempa, jaké si představujeme. Bohužel v té době jsme již obdrželi 3 branky. Postupem času si kluci sami zjistili, že se dá hrát s každým týmem a začali se soupeři vyrovnávat herně, ale neproměnili svoje šance. V druhém poločase jsme už soupeře přehráli fotbalově, zvedla se nám produktivita a výsledkem bylo 5 branek a to ještě 3 šance zůstaly nevyužity. Porážka samozřejmě mrzí, ale na druhou stranu je to velká motivace do další práce. Těší nás i pochvala od trenérů soupeře za výkon, který jsme předvedli. Velmi chválíme všechny hráče za výkon a taky děkujeme rodičům za to, že s námi vážili dlouhou cestu a kluky podporovali.

Facebook

Reklama

ad

Tabulka

Tým Z B
1. Baník Ostrava 6 51
2. Frýdek-Místek 6 50
3. Opava 6 49
4. MFK VÍTKOVICE U13 6 45
5. Poruba 6 34
6. Hranice 6 33
7. Přerov 6 33
8. Karviná 6 30