×

U7 - Aktuality

Výsledkový servis mládeže
Výsledkový servis mládeže

vloženo 31.08.2020

Sezona je už v plném proudu a my vám přinášíme přehled utkání minulého týdne.




MFK VÍTKOVICE U19 - FC Odra Petřkovice 4:0 (1:0) 

Góly: Tkáč, Trojanovský, Pavlišinec, Schmiedt
Sestava: Košec - Michna (46´Pavlišinec), Gula, Štulík, Strakoš - Holcman, Tkáč, Kotala (70´ Schmiedt´), Kouřil (60´Mateov) - Zbořil, Kohut (46 Trojanovský)
Trenéři: Mokrohajský, Keprt, Rončka

Hodnocení trenéra Mokrohajského: Utkání lze hodnotit velmi stručně - žalostná koncovka a nekvalita v prvním poločase. Ve druhém bylo provedeno několik změn, hra se zjednodušila a přinesla i očekávané branky. 

MFK VÍTKOVICE U17 - FC Odra Petřkovice 23:2 (8:1) 

Góly: Skopal 3, Trantina 3, Trojanovský 3, Matejov 3, Staniek 2, Švancara 2, Michna 2, Pavlík, Pavlišinec, Přeček, Kohut, Michel
Sestava: Pavlík, Hloch, Pavličinec, Gráf, Staniek, Švancara, Trantina, Skopal, Matejov, Přeček, Kohut, Lindauer, Michna, Trojanovský. 
Trenéři: Drnovský 

Hodnocení trenéra Drnovského: Klukům děkuji za 90 minut poctivé práce. 

Uničov - MFK VÍTKOVICE U15 0:9 (0:4)

Góly: Ulmann 5, Jakel, Kudrna, Woznica, Matušinský
Sestava: Jakel, Tesař - Coufal, Pařík, Zajíc, Sikora, Kubla, Pavlica, Ulmann, Matušinský, Kudrna, Woznica, Brak, Widura, Kapler, Zástřešek.
Trenéři: Laslop, Brezovský

Hodnocení trenéra Laslopa: Herní převahu jsme dokázali i gólově zúročit a zvítězit vysokým rozdílem. V utkání se střelecky blýskl Ulmann, který dal pět branek, ale pochvalu, zaslouží všichni hráči. 

Uničov - MFK VÍTKOVICE U14 2:3 (1:3) 

Góly: Kapler, Antonín, Zástřešek
Sestava: Vodička - Posmyk, Pařík, Šumný, Suchý, Palmi, T.Filipčík, Antonín, Hloch, Kapler, Zástřešek, Štirba, Sojčák, Widura, Kanclíř.
Trenéři: Mooc, Semelka

Hodnocení trenéra Mooce: Dnes jsme odehráli velmi těžký zápas s kvalitním týmem Uničova. Soupeř byl na nás dobře připraven v obranné fázi a nenechal nám nic zadarmo. Ceníme si výhry nad Uničovem a kluky chválíme za předvedený výkon a také chválíme kvalitu soupeře. 

MFK VÍTKOVICE U13 - FC Vsetín 16:3 

Góly: Hruška F. 5, Jurča 3, Kondáš 2, Hruška P. 2, Kubiš 2, Švrček, Dvořák
Sestava: Škodoň, Danečko - Janků, Hruška F., Kondáš, Švrček, Jurča, Hruška P., Jurásek, Kubiš, Švancara, Kawulok, Dvořák, Turek.
Trenéři: Tóth, Jurča

Hodnocení trenéra Tótha: Chtěl bych poděkovat borcům za předvedený výkon, byli jsme i fotbalovější a spoustu šancí si připravili, jenom nám chyběl větší klid v zakončení.  

MFK VÍTKOVICE U12 - FC Vsetín 13:3 

Góly: Schikora 3, Ručka 3, Čížek 2, Kočí 2, Šimský, Malý M., Starovič
Sestava: Jureček, Ujfaluši, Suchý - Válek, Lyčka, Schikora, Starovič, Čmarada, Bujok, Malý A., Kočí, Timco, Ručka, Pospíšil, Čížek, Bittner, Šimský, Malý M, Matuška.
Trenéři: Holiš, Lech

Hodnocení trenéra Holiše: Dnes dostali šanci všichni kluci v kádru a mohli jsme je vidět všechny v zápasovém procesu. V utkání jsem toho hodně viděl a jsem rád, že jsme se mohli opřít o výkon našich klíčových hráčů bez, kterých by jsme to jen těžko zvládli. Chybí mi mnohem větší fotbalovost a lehkost v zakončení. Čeká nás kus práce jestli se chceme dostat na úroveň TOP celků. 

MFK VÍTKOVICE U15B - Poruba 9:1 (2:1) 

Góly: Hruška P. 5, Jurásek 1, Kubiš, Rybovič
Sestava: Škodoň - Turek, Karafut, Kondáš, Kolář, Švrček, Jurča, Jurásek, Kubiš, Rybovič, Hruška P., Kawulok, Dvořák, Švancara, Dzurik.
Trenéři: Tóth, Dvořák

Hodnocení trenéra Tótha: Kvalitní utkání jsme odehráli v drtivé většině z hráčů naší U13, kteří si tak mohli vyzkoušet velké hřiště na mezinárodní Interligu. Všechny kluky musíme pochválit za nasazení a skvělé individuální výkony. 

MFK VÍTKOVICE U13B - Poruba 3:3 (1:1) 

Góly: Čep, Hříbek, Válek
Sestava: Jureček - Křižák, Maj, Lička, Dulínek, Konetzný, Hudeček, Myslikovjan, Pěnták, Čep, Kováč, Matuška, Hajný, Kočí, Bittner, Válek, Hříbek, Riedl. 
Trenéři: Lička, Lindner

Hodnocení trenéra Ličky: Začátek zápasu se nesl ve formě tlaku hostujícího týmu a z toho důvodu padl první gól. Naši borci pak následně z protiútoku srovnali na 1:1. Následovala hra nahoru dolů, kde právě Poruba opět dala šťastný gól z rohového kopu. Naši borci opět srovnali na 2:2 a přetahování o vedení pokračovalo brankou Poruby. Na 3:3 upravoval krásnou trefou hráč Válek Dan. Tento výsledek byl konečný. Celé utkání probíhalo v atmosféře pokřikování na naše borce ze strany rodičů Poruby. A proto bych kluky chtěl pochválil, že v klidu utkání dohráli a odměnou jim byl potlesk všech rodičů a příbuzných hráčů MFK.

Facebook

Reklama

ad

Tabulka

Tým Z B
1. HLUBINA 18 39
2. Opava B 18 34
3. Bohumín 18 34
4. Vratimov 18 31
5. Polanka nad Odrou 18 30
6. Havířov 18 28
7. Šumperk 18 27
8. Bílovec 18 26
9. Krnov 18 25
10. MFK VÍTKOVICE "A" 18 24
11. Valašské Meziříčí 18 20
12. Frenštát p.R. 18 19
13. Jeseník 18 18
14. Řepiště 18 18
15. Břidličná 18 15
16. Bruntál 18 8