×

Aktuality

Z BERLÍNA KROMĚ SKVĚLÝCH ZÁŽITKŮ, VEZEME I VÍTĚZSTVÍ
Z BERLÍNA KROMĚ SKVĚLÝCH ZÁŽITKŮ, VEZEME I VÍTĚZSTVÍ

vloženo 23.09.2021

 Třetí den v německém Berlíně se blíží ke konci a kategorie U15, U14 je již na cestě domů. V Berlíně každá kategorie odehrála dvě kvalitní utkání a nutno podotknout, že ve všech z nich držela krok. Tento výjezd bereme za úspěšný a jsme rádi, že kluci dokázali, že MFK VÍTKOVICE se mohou rovnat i německým celkům, světové kvality. Díky za skvělou reprezentaci klubu a těšíme se na další vystoupení našeho klubu v zahraničí (již zítra odjíždí kategorie U13 na utkání s Herthou Berlín).

U15
✅ Dynamo Berlín - MFK VÍTKOVICE 2:4

⚽️ Branky: Kapler ⚽️⚽️, Hloch ⚽️, Matušinský ⚽️
Sestava: Keller - Posmyk, Tamajka, Widura, Keňo, Tkačík, T.Filipčík, Hloch, Zástřešek, Kapler, Matušinský / Koulizakos, Suchý, Šumný, Trnka, Zapletal.
Trenéři: Mooc, Semelka
Hodnocení trenéra Mooce: Dnes jsme po včerejším těžkém utkání, odehráli další utkání s bundesligovým týmem Dynamo Berlín. Dynamo Berlín patří s Unionem Berlín ke špičkovým týmům. Od začátku bylo utkání v plném nasazení a rychlosti. Naši borci hráli kombinačně a Dynamo jsme dostali pod tlak. Kluci se dostávali do šancí a oproti včerejšku jsme je proměnili a poločas vyzněl v náš prospěch 3:0. Druhy poločas byl vyhrocený na obě strany, my i Dynamo chtěli vyhrát a hrál se krásný fotbal nahoru dolů. Naši borci předvedli jeden z nejlepších výkonů a zápas s bundesligovým týmem německé špičky skončil 4:2 pro nás. Je to pro nás další obrovský úspěch a udělali jsme si tady velké jméno pro MFK Vítkovice. Kluky chválíme za skvělou reprezentaci klubu. Pro kluky to je obrovská zkušenost, ohromný posun a přesně tyto zápasy potřebujeme hrát.

U14
❌ Dynamo Berlín - MFK VÍTKOVICE 2:1

⚽️ Branka: Vinárek ⚽️
Sestava: Škodoň - Řehák, Hruška J., Janků - Vinárek, Jankovič, Mika, Šindler, Kondáš - Jurásek, Hruška F. / Danečko, Ctibůrek, Hlávka, Doležel, Čala, Turek, Kawulok, Wozniak.
Trenéři: Holiš, Kovář
Hodnocení trenéra Holiše: Další velmi kvalitní soupeř na skvělé úrovni. Zápas byl dlouho bez branek, vyrovnaný, ale právě tyto těžké utkání rozhodují detaily – týmové součinnosti, individuální kvality či správného řešení daných situací a právě v tomto ohledu byl soupeř o něco lepší a proto vyhrál. My si na jednu stranu musíme uvědomit, že jsme tady odehráli výborná utkání, v kterých jsme byli i v některých pasážích lepší což je pro nás skvělé, protože tohle jsou top týmy. Na druhou stranu, jsme byli v rozhodujících faktorech horší a my musíme být nastavení tak, abychom odstranili tyto chyby a chtěli být ještě lepší. V těchto těžkých utkáních se ukazuje naprosto vše, my na tom budeme pracovat v tréninku a naše meta nemůže být jiná než – dostat se na tuto úroveň a tyto zápasy vyhrávat.

Facebook

Reklama

ad

Tabulka

Tým Z B
1. HLUBINA 21 43
2. Opava B 21 41
3. Bohumín 21 40
4. Vratimov 21 38
5. Havířov 21 33
6. Polanka nad Odrou 21 33
7. Bílovec 21 31
8. Šumperk 21 30
9. MFK VÍTKOVICE "A" 21 29
10. Krnov 21 26
11. Valašské Meziříčí 21 26
12. Frenštát p.R. 21 25
13. Břidličná 21 21
14. Jeseník 21 19
15. Řepiště 21 18
16. Bruntál 21 9